Ben je van plan om je motorrijbewijs te halen? Leuk! Dan ben je bij ons aan het goede adres. Je krijgt les van een zeer ervaren en enthousiaste motorinstructeur. We geven motorrijles voor de categorie A1, A2, A code 80 en A.

Categorie A1: Motor maximaal 125cc, 11kw (15pk). Beginnen met lessen vanaf 17 jaar, examen doen als je 18 jaar bent. Voor deze categorie lessen we met een KTM Duke 125 ABS. (zie foto).

Categorie A2: Motor maximaal 35kw. Beginnen met lessen vanaf 20 jaar. Voor deze categorie lessen we met een Yamaha MT 07 ABS. 

Categorie A code 80: Motor vol vermogen. Beginnen met lessen vanaf 21 jaar. Voor deze categorie lessen we met een Yamaha MT 07 ABS.

Categorie A: Motor vol vermogen. Beginnen met lessen vanaf 24 jaar. Voor deze categorie lessen we met een Yamaha MT 07 ABS.

De motoropleiding bestaat uit 3 examens, namelijk een theorie examen en 2 praktijk examens, voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelneming (AVD).

Om te kunnen beginnen met je motoropleiding moet je in het bezit zijn van een geldig autorijbewijs en/of een geldig motortheoriecertificaat.

Tijdens de motoropleiding volgen we met de motor. Op die manier hebben we ook de mogelijkheid om diverse technieken te demonstreren en kunnen we even bijpraten en aanwijzingen geven op het moment dat er bijvoorbeeld even wordt stilgestaan bij een verkeerslicht. 

Er wordt gelest in Hoorn en omgeving.

We hebben motorkleding, helmen en handschoenen waar de kandidaten gebruik van mogen maken. Belangrijk dat de kandidaat zelf voor enkelbeschermende schoenen zorgt. 

Voor de theorie zijn er meerdere mogelijkheden.

Wij verkopen een theoriebox voor 75 euro.
Daar zit een theorieboek en 15 uur online examentraining in. Je theorie examen kun je zelf reserveren via de website van het cbr, www.cbr.nl.

We leiden leerlingen op tot veilige, zelfstandige motorrijders.

Je kunt de rijschool machtigen en een gezondheidsverklaring indienen op mijn.cbr.nl met je DigiD.

Ons rijschoolnummer is 1221W8
Motor Voertuigbeheersing (AVB)
Motor Verkeersdeelneming (AVD)

Ons slagingspercentage bij het CBR kun je hier vinden!

_MG_3519-Edit-1_resize

 

_MG_3647-Edit-1_resize

_MG_3566-Edit-1-3_resize

_MG_3515-Edit-1_resize

_MG_3775-Edit-1-1_resize