Ons slagingspercentage bij het CBR kun je hier vinden!

Let op! Belangrijk nieuws !!!

Vanaf 31 december 2013 gelden er weer nieuwe regels voor het Nederlandse Rijbewijs. Dat betekent met name voor (aspirant) motorrijders even goed opletten! Uitgebreide beschrijving van de nieuwe regels, leeftijden en pk’s kun je vinden op onze speciaal daarvoor opgezet pagina hier !
Als e.e.a. niet duidelijk is, dan even contact opnemen!

De motorinstructie wordt verzorgd door Marieke en Pé en we volgen de kandidaten altijd op de volgmotor, waardoor het effect van lesgeven veel groter is. We rijden in de omgeving van Hoorn en Wognum, door het mooie West-Frieslandse landschap. En de stadsritten doen we in Hoorn natuurlijk!
Onze helmen hebben een ingebouwde microfoon en de kandidaten krijgen een ontvanger en oortelefoontje. Zo kunnen we tijdens het rijden instructies geven.
Een motorles duurt in de regel anderhalf uur en we rijden met twee kandidaten.
De opleidingsdata en examendatum worden ook hier samen met de kandidaat zorgvuldig gekozen.

_MG_3519-Edit-1_resize

Voordelen van het volgen op de motor zijn:
– de mogelijkheden om diverse technieken te demonstreren
– het bijpraten en het geven van aanwijzingen op momenten dat er even moet worden stilgestaan (bijvoorbeeld bij een verkeerslicht).

Helmen, motorkleding, handschoenen, regenoveralls en rijschoolhesjes worden door ons gratis verstrekt, maar kandidaten kunnen natuurlijk ook hun eigen uitrusting gebruiken, mits die aan de minimum eisen voldoet. Denk ook om hoge schoenen of motorlaarzen !

 

 

_MG_3647-Edit-1_resize

_MG_3566-Edit-1-3_resize

_MG_3515-Edit-1_resize

_MG_3775-Edit-1-1_resize

_MG_3787-Edit-2-1_resize

_MG_3762-Edit-1-1_resize

_MG_3761-Edit-1-1_resize